Mand_cykler_bro_content-header_768x384

Partnerskaber for bæredygtig ledelse

Sammen gør vi en verden til forskel.

Lederne etablerer stærke partnerskaber med virksomheder, organisationer og vidensinstitutioner. Sammen udvikler vi aktuelle og kvalificerede bud på, hvordan bæredygtig ledelse udøves i praksis. For ingen kan skabe en bedre verden alene.

Samarbejdspartnere_image_16_9_576x324

Partnerskaber bygger på en fælles ambition

Vi er inspireret af verdensmålet om partnerskaber for handling. Og de virksomheder og organisationer, der vælger at blive en del af partnerskaber for bæredygtig ledelse, deler vores ambition: Ledere i danske virksomheder og organisationer skal lede i overensstemmelse med FN’s verdensmål senest i 2030.

I partnerskaberne sætter vi vores viden i spil og investerer tid og ressourcer i at bidrage til konkrete løsninger på, hvordan bæredygtig ledelse udøves i praksis. Vi har et fælles ønske om at løfte dansk ledelse til et endnu højere niveau, end da vi startede.

Vi ser det som vores opgave at bidrage til at styrke danske virksomheder i deres arbejde for et arbejdsliv i bedre balance. Trivsel og ledelse går hånd i hånd – og derfor samarbejder PFA med Lederne om at styrke lederskabet på danske arbejdspladser.

Camilla Holm, Koncerndirektør, PFA Pension

Hvorfor er partnerskaber vigtige?

Vi er overbeviste om, at de mest kvalificerede svar og løsninger skal udvikles i fællesskab, fordi tæt samarbejde giver større viden og ekspertise. Det gør, at vi står stærkere, når vi udvikler produkter, uddannelser, værktøjer og inspiration, der understøtter ledelse af den bæredygtige omstilling i danske virksomheder.

I Deloitte stræber vi hver dag efter at skabe mærkbar forskel for vores kunder og det samfund, vi er en del af. SMV’erne udgør 99 pct. af de danske virksomheder, og bæredygtighed er en stor udfordring for mange. Derfor investerer vi nu vores brede kompetencer og dybe indsigt i at hjælpe danske SMV’er bedst muligt igennem den afgørende transformation mod bæredygtig forretningsskabelse.

Christian Jensby, CEO og partner, Deloitte

Værktøjer udviklet i partnerskaber for bæredygtig ledelse

Data-analyse_tool-card_80x80

ESG profilen

Puslespil_tool-card_80x80

Kernekvadranten

Share_tool-card_80x80

Test dine ubevidste bias

Vil du også være partner?

Vil du være med til at løfte danske lederes evne til at lede en bæredygtig omstilling? Vi hører gerne fra dig, hvis du vil vide mere om mulighederne for at være partner i bæredygtig ledelse.

02_model_360x360

En model for bæredygtig ledelse

Vi har udviklet en model, der sætter rammerne for, hvad bæredygtig ledelse er, og hvordan du udøver det. Den skal hjælpe dig med at forvandle gode intentioner til konkrete handlinger, udvikle dine kompetencer og inspirere dig som leder.