Kvinde_eftertaenksom_vindue_content-header_768x384

Din trivsel som leder er dit ansvar

Det er vigtigt, at du trives som leder. Men du skal selv tage ansvar for din trivsel. Det kan du gøre ved at indgå en aftale med dig selv.

Lederes trivsel er ofte et overset tema, selvom det har stor betydning for virksomhedens resultater, for den enkelte leder selv og for medarbejderne.

Lederne er en af hovedkræfterne i indsatsen Styrk lederes trivsel og resultater, som udbreder viden og digitale værktøjer, der styrker lederes trivsel og resultater.

Værktøjerne er udviklet sammen med ledere på arbejdspladser over hele landet. De er testet i en tidligere indsats i samarbejde med Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverorganisation i 2022-23. Her vurderede deltagerne værktøjerne til i høj grad at styrke lederes trivsel.

Læs mere om samarbejdet

Kvinde_cykler_02_feature_576x324

Test dig selv: Trives du?

De bedste ledere er dem, der også selv har det godt. Du kan heldigvis gøre meget selv for at trives.

Vi anbefaler derfor, at du tænker over, hvad du selv kan gøre for at skabe et arbejdsliv, du er glad for. Så kan du lave en plan for, hvad du skal blive ved med at gøre, hvad du skal gøre anderledes i din hverdag  – og hvem, der kan hjælpe dig. 

Mere om trivsel og stress

Kvinde_arbejder_ryggen_til_article-card_576x324

De mest stillede spørgsmål om stress

Det er en svær situation at være ramt af stress. Her har vi samlet de spørgsmål om stress, vi oftest får fra vores medlemmer. 

Kvinde_i_sofa_med_mobil_article-card_576x324

Skab fordybelsestid for dig og dine medarbejdere

Hvordan kan du skabe tid og plads til fordybelse i en verden fyldt med forstyrrelser? Få vores 6 bedste råd.

Mand_ser_vaek_article-card_576x324

Få øje på stresssymptomerne, inden de udvikler sig

Du kan forebygge stress, når du kender symptomerne og dine egne reaktionsmønstre. Læs hvordan stress opstår, og hvordan du kan forebygge det.