Kvinde_paa_gaden_smiler_content-header_768x384

Skab trivsel guides og gode råd

Sæt ind, før der opstår dårlig trivsel og stress hos dine medarbejdere. Bliv inspireret af guides, gode råd og værktøjer. 

Dårlig trivsel er en stor udfordring på mange arbejdspladser. Og det er en faktor, du som leder er nødt til at forholde dig til. Både på grund af de menneskelige konsekvenser det har for sundhed og trivsel, men også fordi det står i vejen for performance og produktivitet.

Der er brug for ledere, som kan sikre den mentale sundhed og at deres medarbejdere trives både på den korte og den lange bane.

Her får du en række guides og gode råd til, hvordan du skaber trivsel i dit team og sætter ind før stress, bliver synligt og får konsekvenser. Der er også konkret hjælp at hente, for dig, der skal håndtere en stressramt medarbejder, uanset om din medarbejder viser lette tegn på stress eller er alvorligt syg af stress.

Din sparringspartner til lederjobbet

Få nye øjne på dine udfordringer og gode råd til at håndtere dem. Ring til vores dygtige ledelsesrådgivere på 32 83 36 17, eller bestil en sparring.

Ring til os

Kom godt videre

Kolleger_til_mde_article-card_576x324

Mental sundhed

Hos Mental Sundhed finder du viden og værktøjer til at skabe et godt og balanceret arbejdsmiljø og gode vilkår for den mentale sundhed.

Kvinde_sidder_bnk_efterr_article-card_576x324

Min trivsel

Det er vigtigt, at du passer godt på dig selv som leder. Vi har samlet alt det, du skal vide, om hvordan du kan trives i dit lederjob.

Kvinde_drikker_kaffe_article-card_576x324

Alt om sygefravær

Mennesker bliver syge – det er svært at komme uden om. Spot faresignalerne ved sygdom og håndter sygefravær både før, under og efter.

Teamwork_tool-card_80x80_gul

Digitalt værktøj: Kernekvadranten

Få øje på de egenskaber, der er en del af din egen og dine medarbejderes kerne, så I lettere kan sætte fokus på, hvad der skaber trivsel i hverdagen.

Inspiration til dig fra Lederstof.dk

JosefineAmalie_article-card_576x324
Lederstof

Her giver medarbejderne karakterer til arbejdsdagen

Hvad stiller du som leder op i en branche, hvor det traditionelt er svært at rekruttere og fastholde medarbejdere? Ledelsen hos Espresso House vendte udviklingen med utraditionelle midler.

Haender_2_article-card_576x324
Lederstof

Alt for mange medarbejdere tør ikke tale med chefen om stress

Ofte tør stressramte medarbejdere ikke inddrage deres leder i problemerne, før det er for sent. Øget tillid kræver ekstra opmærksomhed på trivslen hos den enkelte og en klar plan for lederens rolle.

Lone Juul er  produktchef i Ferrosan
Lederstof

»Det er en fiasko for mig som leder, hvis nogen går hjem med stress«

Den største udfordring i Lotte Juul Foghsgaards job som mellemleder er at balancere den øverste ledelses krav om vækst og højere tempo og det pres, de store ambitioner lægger.