Lederne_ledelsensdag_content-header_768x384

Ledelsens Dag 2024 Danmarks største digitale event for ledere

Invester en dag i din fremtid som leder til Ledelsens Dag d. 3. okt. kl. 09.30.

Tilmeld dig

Til Ledelsens Dag samler vi en perlerække af topledere, eksperter og spændende indlæg til dig som gerne vil inspireres. På programmet er følgende navne offentliggjort: Niels B. Christiansen, CEO i LEGO Koncernen og co-CEO’s Nina Mathiesen og Mari Randsborg fra Cobe.

Tilmeld dig, så er du sikret en billet til at live-streame Danmarks største digitale event for ledere. Det koster ikke en krone.

 
Web_576x324_Nina-og-Mari_uden-tekst

Co-CEO's giver plads til nytænkning

I snart to år har akitektfirmaet Cobe haft to CEO's. Det har ikke bare givet hurtigere og bedre beslutninger, men også mere plads til nytænkning.

Danmarks største lederpris

Årets Leder er Danmarks største og mest prestigefyldte lederpris. Den overrækkes hvert år på Ledelsens Dag og udpeges af en jury bestående af nogle af landets mest erfarne topledere.

Prisen gives til en dansk topleder, der med en ekstraordinær indsats har leveret fremragende resultater. Resultater som kan ses på flere bundlinjer. Prisen hylder ledere, som går foran både når det gælder udvikling af virksomheden, og når det handler om at bidrage til løsninger på nogle af alle de kriser, vi som samfund står midt i.

Vi offentliggør til august de nominerede til Danmarks fornemmeste lederpris: Årets Leder 2024.