Ledernes lønberegner

Skal du forberede dig til en jobsamtale eller lønforhandling? Prøv lønberegneren og find ud af, hvor du ligger lønmæssigt sammenlignet med andre, der ligner dig.

Tjek din løn

Med Ledernes lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 andre lederes på parametre som stillingsbetegnelse, virksomhedens størrelse, branche og uddannelsesniveau.

Trin for trin: Sådan virker det

Udfyld

Indtast parametre som din stillingsbetegnelse og branche.

Se lønniveau

Sammenlign din løn med andre ledere på dit niveau.

Brug for sparring?

Som medlem har du mulighed for at booke sparring om løn.

Lønberegneren: Sådan virker den

Beregneren bygger på Ledernes lønstatistik, der er baseret på tal fra Danmarks Statistik om vores medlemmers reelle løn indberettet via SKAT. Det er et unikt datagrundlag, som gør, at vi med stor præcision kan beskrive lønniveauet for vores medlemmer.

Hvis du skal ansættes i det offentlige, anbefaler vi, at du kontakter os for yderligere sparring. På den måde har vi mulighed for at lave en dybdegående søgning i offentlige løndatabaser og rådgive dig på bedst mulig vis.

Har du brug for lønsparring?

Stå stærkere til din næste lønforhandling med sparring fra en af vores ledelsesrådgivere. Vi hjælper dig med at finde det rette lønniveau.

Mand_spejles_i_vindue_text-image-50_50_576x324

Ledernes lønstatistik

Privatansatte ledere fik i 2022 en gennemsnitlig lønstigning på 3,4 procent. Hent den seneste lønstatistik fra Lederne, og dyk ned i tallene.

Ved du hvad du er værd?

Vil du vide mere om løn?

Mand_spejles_i_vindue_article-card_576x324

Lederguide: Bedre løn

Skal du forhandle eller genforhandle løn? Vi har lavet en guide, der hjælper dig i mål med en lønsamtale, som du kan være tilfreds med.

Kvinde_smiler_over_skulderen_1_article-card_576x324

Personalegoder

Der findes mange personalegoder, som kan være et godt alternativ til en lønforhøjelse. Læs her, hvad du skal være opmærksom på.

Mand_paa_gade_article-card_576x324

Bonus og resultatløn

Bonus er et løntillæg, der udbetales, når et mål er indfriet. Er du blevet tilbudt resultatafhængig løn, er der en række regler, du bør kende.

Kvinde_griner_computer_text-image-50_50_576x324

Guide til lønforhandling

Har du ikke fundet nøglen til den gode lønaftale? I så fald er du ikke den eneste. Det kan nemlig være svært at værdisætte sig selv i kroner og ører – selv for den rutinerede leder. I denne guide tager vi dig skridt for skridt gennem lønforhandlingen – fra forberedelse til underskrift.

Ofte stillede spørgsmål om løn