Kvinde_drikker_kaffe_content-header_768x384

Sygefravær hos dine medarbejdere

Spot faresignalerne ved sygdom og håndter sygefravær både før, under og efter.

Mennesker bliver syge – det er svært at komme uden om. Men det er i alles interesse, at en medarbejder ikke bliver langtidssyg. En sygemelding koster økonomisk og menneskeligt for både den sygemeldte, kollegerne og arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan dine medarbejdere har det.

Når du som leder håndterer en medarbejders sygefravær rigtigt både menneskeligt og juridisk, skaber det tryghed for både medarbejderen og kollegerne.

Vi har samlet viden og konkrete værktøjer til, hvordan du kan spotte faresignaler ved sygdom og håndtere sygefravær før under og efter. Du får også indsigt i regler og tidsfrister, og hvad sygdom egentlig er.

Din sparringspartner til lederjobbet

Få nye øjne på dine udfordringer og gode råd til at håndtere dem. Ring til vores dygtige ledelsesrådgivere på 32 83 36 17, eller bestil en sparring.

Kvinde_paa_gaden_smiler_text-image-50_50_576x324

Trivsel hos dine medarbejdere

Som leder kan du spille en helt central rolle i at forebygge og reducere stress hos dine medarbejdere. Her finder du gode råd, viden og værktøjer til, hvordan du kan tage hånd om dit teams trivsel.

Ofte stillede spørgsmål om sygefravær