Få tjekket din opsigelse

Er du blevet opsagt, eller vil du selv sige op? Få din opsigelse til et juridisk tjek. Så er du sikker på, at dine rettigheder bliver overholdt.

Få tjekket din opsigelse

Få gennemgået din opsigelse hos Ledernes jurister og advokater. Så er du sikker på, at dine rettigheder bliver overholdt. Alt du skal gøre er at indsende din opsigelse via Selvbetjeningen. Du får feedback inden for 24 timer på hverdage.

Upload_80x80

Upload din opsigelse

Log ind på Selvbetjeningen. Udfyld info og upload din opsigelse.

Feedback2_80x80

Vi kigger igennem

Vi kigger din opsigelse igennem inden for 24 timer på hverdage.

Feedback-tool-card_80x80

Du får feedback

Så snart vi har kigget din opsigelse igennem kontakter vi dig med feedback og rådgivning.

Det er vigtigt at få tjekket din opsigelse

Du er ikke sikret mod en fyring, men du kan have ret til godtgørelse, hvis din opsigelse er i strid med loven. Det er også vigtigt, at du kender længden på dit opsigelsesvarsel, så du er sikker på, at dine rettigheder bliver overholdt - og så du ikke kommer til at acceptere et for kort opsigelsesvarsel. Det kan nemlig have betydning for din økonomiske situation.

Læs mere om reglerne for opsigelse

Kom godt videre

Kvinde_lukkede_oejne_article-card_576x324

Opsigelsesberegner

Dit opsigelsesvarsel kan afhænge af overenskomst eller funktionærloven. Brug vores beregner til at se, hvad du har krav på.

ldre_mand_holder_telefon_article-card_576x324

Lønsikring

Du behøver ikke miste din løn, hvis du mister dit job. Ring til os for at tegne din lønsikring eller få hjælp til din eksisterende lønsikring.

Mand_i_toget_article-card_576x324

Loyalitet og tavshedspligt

Du har loyalitets- og tavshedspligt over for din arbejdsgiver. Du skal desuden være ekstra opmærksom på din position som rollemodel.