Kvinde_mand_kigger_paa_laptop_content-header_768x384

Ledelsesværktøjer til din MUS-samtale

En god udviklingssamtale kræver forberedelse, dokumentation og opfølgning. Vi har samlet ledelsesværktøjer, så du kan strukturere dine udviklingssamtaler.

Lederne har i samarbejde med Mads Bab, som er ekspert i styrkebaseret ledelse, udviklet et koncept for MUS-samtaler med udgangspunkt i styrkebaseret ledelse. Konceptet er afprøvet med stor succes internt i Lederne og tilbydes nu frit til dig, som er leder.

Download værktøjer og vejledninger til MUS og få gode råd til, hvordan du skaber rammerne for en vellykket samtale på distancen.

Værktøjer og vejledninger til din næste MUS

  • Vejledning til lederen giver dig alt, hvad du som leder har behov for at vide op til, under og efter samtalen med din medarbejder.
  • Vejledning til medarbejderen giver din medarbejder alt om den styrkebaserede udviklingssamtale før, under og efter samtalen. Del vejledningen med din medarbejder inden samtalen.
  • Samtalehjulet er omdrejningspunktet for den styrkebaserede udviklingssamtale, når I skal holde MUS. Hent hjulet og del det med din medarbejder.
  • Walk and talk-kort giver jer mulighed for at forlade mødelokalet og holde MUS-samtalen under en gåtur.
  • Udviklingsplanen udfylder du sammen med din medarbejder i slutningen af MUS-samtalen. Planen omsætter jeres snak til konkrete beslutninger.

Kurser inden for kommunikation og coaching

Mand_smiler_ved_computer_article-card_576x324

Det robuste lederskab

Bliv bedre til at møde pres og udfordringer med positive forventninger og afslappet styrke – kort sagt: med større robusthed.

Kvinde_smiler_kontor_article-card_576x324

Kommunikation for ledere

På kurset lærer du at kommunikere klart, målrettet og overbevisende samtidig med, at du skaber en god relation til din modtager.

Kvinde_kigger_vk_article-card_576x324

Konflikthåndtering

Lær at håndtere konflikter i fællesskaber, inden de skader arbejdspladsen og skaber mistrivsel på arbejdspladsen.

Spørgsmål og svar om MUS-samtaler