Kvinde_foran_skrivebord_content-header_768x384

Seksuel chikane tryghed for alle

Gå forrest i at forebygge og håndtere seksuel chikane. Tag vores online kursus i fire moduler, eller få gode råd og værktøjer til at skabe en tryg arbejdsplads.

At forebygge og håndtere seksuel chikane på arbejdspladsen er en ledelsesopgave. Som leder skal du gå forrest og være med til at skabe en kultur, hvor der er nultolerance over for seksuel chikane, og hvor alle føler sig tilpas ved omgangstonen på arbejdspladsen, og tør sige fra eller gribe ind, hvis de oplever seksuel chikane.

Selvom I behandler hinanden professionelt og respektfuldt i teamet eller på arbejdspladsen, kan der opstå situationer, hvor du som leder skal håndtere seksuel chikane. Jo bedre du er klædt på til at håndtere en konkret sag, jo større chance er der for, at sagen ender positivt for både arbejdspladsen og de involverede medarbejdere.

Det kan være både svært og komplekst at forebygge og håndtere seksuel chikane. Her på siden klæder vi dig på til at skabe en tryg arbejdsplads, og gør dig klar til at håndtere sager om seksuel chikane.

Din sparringspartner til lederjobbet

Få nye øjne på dine udfordringer og gode råd til at håndtere dem. Ring til vores dygtige ledelsesrådgivere på 32 83 36 17, eller bestil en sparring.

Kvinde_mand_p_sofa_text-image-50_50_576x324

Kønsdiversitet

Vi mangler kvinder i dansk erhvervsliv – og det er et stort problem for Danmark. Derfor skal vi have alle talenter i spil til gavn for innovation, produktion og trivsel. Få viden og værktøjer til at få flere kvinder i ledelse.

Ofte stillede spørgsmål om seksuel chikane