Mand_i_bus_mobil_content-header_768x384

Den hybride arbejdsplads

Gode råd og værktøjer til dig, der skal lede dine medarbejdere på tværs af tid og sted og skabe en god balance på den hybride arbejdsplads.

På mange danske arbejdspladser har medarbejdere fleksibiliteten til at vælge, om de møder ind på det fysiske kontor eller arbejder på distancen fx hjemmefra eller fra en cafe. Der er en stigende forventning fra medarbejdere om, at de kan tilrettelægge deres arbejdsdag mere frit og selvstændigt – og så er den 4-dags arbejdsuge begyndt at ligge højt på ønskelisten.

Den hybride arbejdsplads er et tema ved mus-samtaler, det er et parameter, når vi skal tiltrække og motivere medarbejdere, og det er et greb, vi kan bruge, når vi skal spare på transporttiden, på flyveturene og passe på hinanden og verden omkring os.

Men en hybride arbejdsplads stiller også særlige krav til dig som leder. Du skal kunne navigere i en hverdag, hvor nogle medarbejdere vil være fysisk til stede på kontoret, mens andre arbejder på distancen, og hvor dine medarbejdere i stigende grad har vekslende arbejdstider.

Derfor har vi samlet en række gode råd og værktøjer til dig, der skal lede dine medarbejdere på tværs af tid og sted.

Kom godt videre

Kvinde_griner_i_sofa_article-card_576x324

Styrk dine kompetencer med kurser

Som en del af Lederne har vi en unik og aktuel viden om ledere og ledelse. Den viden omsætter vi løbende til vores lederkurser og -uddannelser.

Kvinde_griner_computer_article-card_576x324

Ledersparring

Få hjælp til udfordringer i lederjobbet og styrk dit fundament som leder. Få en personlig sparring med en af vores erfarne rådgivere.

Kolleger_spiser_frokost_article-card_576x324

Gode råd til medarbejdertrivsel

Seks fokuspunkter til dig der vil forebygge stress og udbrændthed og sikre et godt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere trives.

Inspiration til dig fra Lederstof.dk

RolfJensen_article-card_576x324
Lederstof

Alt det gode i ledelse skal forstærkes, når man er på distancen

Når medarbejderne arbejder på tværs af tid og sted, er det vigtigt, at de kender den strategisk retning. Det mener Rolf Njor Jensen.

LegoCampus_article-card_576x324
Lederstof

Hos Lego skal kontoret passe til medarbejderne – ikke omvendt

Du er nødt til at forstå medarbejdernes forskellige vaner og arbejdskulturer, hvis du vil indrette kontoret optimalt på den hybride arbejdsplads.

LederhjeneHybridArbejdsplads_article-card_576x324
Lederstof

Kan dine medarbejdere arbejde for meget hjemme?

Der er nye forventninger til et fleksibelt arbejdsliv. Men det stiller høje krav til ledernes evne til at skabe følgeskab og sammenhængskraft.