Mand_smiler_ved_skrivebord_heroheader_576x324

Vi udvikler disciplinen bæredygtig ledelse

Hver eneste dag tager Danmarks ledere beslutninger, som sætter retningen for vores samfund og liv. Derfor gør ledelse en verden til forskel.

Vores verden er under pres, og vi har brug for at ændre retning nu, hvis vi skal gøre os håb om en bæredygtig fremtid. Klima, miljø, sundhed, ligestilling og uddannelse er bare nogle få af de problemstillinger, vi står overfor.

Derfor arbejder Lederne for at skabe de bedste betingelser for landets ledere. For vi har brug for ledere, der kan, tør og vil sætte en bæredygtig retning.

Model_BL_text-image-50_50_576x324

En model for bæredygtig ledelse

Vi har udviklet en model, der sætter en ramme for, hvad bæredygtig ledelse er, og hvordan du udøver det. Den skal hjælpe dig med at forvandle gode intentioner til konkrete handlinger, udvikle dine kompetencer og inspirere dig som leder.

Master_feature_576x324

Tag en master i bæredygtig ledelse

Lederne og DTU har udviklet en masteruddannelse i bæredygtig ledelse. Den er for ledere i alle brancher, som vi tage deres virksomhed på en bæredygtig rejse. Næste hold starter i august 2023, undervisningen strækker sig over 2 år – og du kan tilmelde dig allerede nu.

Kolleger_griner_feature_576x324

Arbejd strategisk med bæredygtig ledelse

Den bæredygtige omstilling af virksomheden er kompleks og forbundet med store omkostninger og usikkerheder. ESG Profilen er et gratis værktøj til at analysere på egne bæredygtige indsatser, markedets krav og potentialer og til at samle ESG-data for virksomheden.

Ung_pige_lederalliance_feature_576x324

Lederalliancen hjælper unge i gang

42.000 unge mellem 15 og 24 år er lige nu hverken under uddannelse eller i arbejde. Det er for mange – og en udfordring for de unge, for vores samfund og for vores virksomheder. Se, hvordan du kan gøre en forskel.

Kernekvadrant_paa_computer_feature_576x324

God trivsel for medarbejdere starter hos lederen

Bliv klogere på de egenskaber, der er en del af din og dine medarbejderes kerne. Kernekvadranten er et gratis værktøj, der er udviklet til ledere og medarbejdere, der vil sætte fokus på trivsel i arbejdslivet.

Vi hjælper dig med at lede bæredygtigt

Sammen med stærke partnere tilbyder vi dig digitale værktøjer, inspiration, rådgivning og uddannelse – så du som leder står stærkere i hverdagen og tager ansvar for verden omkring dig.

Styrk dine kompetencer

Kvinde_taler_telefon_p_vej_ud_article-card_576x324

Ledelse og bæredygtighed

Valgfag til diplomuddannelse som giver dig svar på, hvad den bæredygtige omstilling betyder for dig som leder og for din virksomhed.

Mand_med_krydsede_arme_article-card_576x324

Psykologisk tryghed

Bliv klogere på, hvordan psykologisk tryghed i en virksomhed fremme båd præstationer og proaktivitet – samt et trygt og bæredygtigt arbejdsliv.

Ung_kvinde_til_mde_article-card_576x324

Diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed

Få grundig indsigt i bæredygtighed og værktøjer til, hvordan du kan afdække nye muligheder indenfor bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Bliv inspireret

CamillaHermansen_article-card_576x324
Lederstof

Kan plastik være en del af den grønne omstilling?

Det skaber motivation at være en del af løsningen. Derfor har emballage-virksomheden Plus Pack sendt samtlige medarbejdere i bæredygtighedsskole.

LarsRiis_article-card_576x324
Lederstof

»Det ville være ærgerligt at gå glip af gode surf-bølger«

Tøjfirmaet ELSK støtter naturprojekter, producerer så miljøvenligt som muligt og giver de ansatte masser af frihed – også til at surfe i arbejdstiden.

IKEA_article-card_576x324
Lederstof

I IKEA øver de sig i kønsneutrale pronominer

»Der er flere og flere af de unge, som bryder med normerne for køn. Derfor er vi også nødt til at klæde lederne på til at vide noget om det,« mener de hos IKEA.

Talebobler_03_text-image_33_66_576x324_illustration

Partnerskaber for bæredygtig ledelse

Sammen gør vi en verden til forskel. Derfor samler Lederne stærke, markedsledende kræfter – for eksempel virksomheder, organisationer og vidensinstitutioner – så vi i fællesskab kan udvikle kvalificerede bud på, hvordan vi bedst udøver bæredygtig ledelse i praksis.