Mand_i_jakke_saet_vindue_content-header_768x384

Guide til motivation – af dine medarbejdere

Få gode råd og værktøjer til at hjælpe motivationen på vej hos dine medarbejdere

I Ledernes motivationsguide får du viden og gode råd om motivation i en overskuelig form. Du kan bruge guiden i dit løbende arbejde med din egen og medarbejdernes motivation - både dem, du deler fysisk arbejdsplads med, og dem, der er med fra distancen.

Du får også inspiration til at reflektere over, hvad motivation er, og hvem der har ansvaret for, at dine medarbejdere er motiverede.

Guiden er blevet til i samarbejde med erfaren konsulent og underviser i Ledernes Kompetencecenter Tudi Langkjær Larsen og bygger blandt andet på hendes daglige samtaler med ledere.

Fem kernepunkter i motivation

  1. Som leder kan du med fordel hjælpe medarbejderne med at tage ansvar for egen motivation og arbejdsglæde.
  2. Når du kender dine egne og medarbejdernes værdier – jeres indre kompas – er det lettere at handle og prioritere i forhold til det, der motiverer jer.
  3. Vi er ikke ens, og derfor motiveres vi forskelligt.
  4. Vi udvikler os løbende. Derfor er det ikke nødvendigvis det samme, der motiverer os hele livet i gennem.
  5. Motivation smitter, så din egen motivation som leder er også vigtig.

Din sparringspartner til lederjobbet

Har du brug for sparring til dine medarbejderes motivation eller andre udfordringer som leder? Som medlem af Lederne kan du få sparring af erfarne ledelsesrådgivere med udgangspunkt i lige præcis din situation.

Kom godt videre

Mand_griner_ved_skrivebord_article-card_576x324
I samarbejde med PFA

Kernekvadranten

Kernekvadranten er et gratis, digitalt værktøj til dig, der vil arbejde med trivsel i arbejdslivet. Udfyld din kernekvadrant, og bliv klogere på dig selv og dine medarbejdere.

Folk_netvker_article-card_576x324

Ledernetværk

Ledernetværk er fortroligt forum for medlemmerne af Lederne, hvor du kan sparre med andre ledere om dine udfordringer som leder.

Kvinde_med_trklde_article-card_576x324

Kurser i personlig udvikling

På vores kurser i personlig udvikling får du konkrete redskaber til at øge motivationen og præstationsevnen hos dine medarbejdere og dig selv.

Ofte stillede spørgsmål om motivation