Kvinde_smiler_i_skov_content-header_768x384

Trivsel pas på dig selv

Det er vigtigt, at du passer godt på dig selv som leder. Vi har samlet alt det, du skal vide, om hvordan du kan trives i dit lederjob og forebygge stress.

Det er vigtigt, at du trives som leder. Du kan lægge mærke til hvad der er godt i din hverdag, hvad du får energi af, og hvad du bliver glad af at lave. Men du skal også se efter de små signaler, din krop sender dig der kan være tegn på begyndende mistrivsel. Søvnløshed, manglende overblik og fokus samt rastløshed er nogle af de symptomer, du kan holde øje med.

Mens nogle er gode til selv at observere og mærke, at de trives eller om der er stress på vej, vil andre have sværere ved at vurdere, hvornår udfordringerne går fra at give energi til at tage energi.

Vi rådgiver dagligt ledere om trivsel og stress.

Vores erfaring er, at når du ved, hvornår du trives og kender dine symptomer og reaktionsmønstre, når du er presset, så har du den bedste mulighed for at fastholde din trivsel i hverdagen og tage stressen i opløbet. Når du tager ansvar for dig selv, øger du din trivsel, dit overblik og din handlekraft.

Vi har samlet alt det, du skal vide om trivsel og stress. Lige fra forebyggelse og fokustid til symptomer og sygemelding.

Spørgsmål og svar om min trivsel som leder