Maend_snakker_iPad_paa_gang_content-header_768x384

Medarbejderudvikling gennem samtale

MUS-samtalen er et af mange redskaber til at skabe bæredygtige forandringer, hvor du, din medarbejder og organisationen udvikler sig i fælles retning.

I medarbejderudviklingssamtalen er der fokus på det enkelte individs trivsel og udvikling. Som leder understøtter du medarbejderens udvikling gennem samtale og udviklingsplaner, men altid med et fokus på det enkelte individs behov og muligheder. I Ledernes MUS-materiale er fokus på medarbejderens styrker, fordi det giver det mest bæredygtige fundament at arbejde ud fra.

Temaerne i samtalen vælger du og medarbejderen i fællesskab som en del af forberedelsen. Det kan være alt fra arbejdsopgaver, læring og uddannelse til snittet mellem arbejdsliv og livet uden for arbejdspladsen. MUS-samtalen kan også handle om det aftryk, som medarbejderen og virksomheden ønsker at sætte på verden.

Som leder kan du sammen med medarbejderen planlægge en ramme for samtalen, men vær samtidig åben for de temaer, som samtalen drejer over på undervejs.

Vi har samlet en række MUS-værktøjer til dig, der tager udgangspunkt i styrkebaseret ledelse. Hent blandt andet en guide til styrkebaseret MUS, et konkret MUS-skema og en udviklingsplan. Lad dig inspirere, og brug dem før, under og efter dit næste MUS-forløb.

Din sparringspartner til lederjobbet

Få nye øjne på dine udfordringer og gode råd til at håndtere dem. Ring til vores dygtige ledelsesrådgivere på 32 83 36 17, eller bestil en sparring.

Kurser og uddannelser

Kolleger_snakker_indenfor_article-card_576x324

Psykologisk tryghed

Lær, hvordan du fremmer både præstationer og proaktivitet i et trygt og bæredygtigt arbejdsliv ved at understøtte den psykologiske tryghed.

Mand_med_briller_telefon_article-card_576x324

Personlig gennemslagskraft

Bliv bedre til at kommunikerer tydeligt, så du brænder igennem med dit budskab – også i vanskelige situationer og under pres.

Kvinde_smiler_gult_jakkest_article-card_576x324

Kurser i personlig udvikling

At arbejde bevidst med din personlige udvikling som leder er en oplagt mulighed for at opnå bedre resultater – både for dig selv og din virksomhed.

Spørgsmål og svar om MUS-samtaler